REDIGEREN
WEBSITE  
W
nederlandsevlag-25-x-25
nederlandsevlag-25-x-25

Een wereld zonder websites is niet meer voor te stellen. Bedrijven, organisaties en u en ik maken er gebruik van. Om te informeren, kennis te delen en natuurlijk ook gewoon om zaken te doen.
Vooral bij dat laatste is het belangrijk dat een website goed functioneert, visueel aantrekkelijk is en intuïtief is te gebruiken. De boodschap die u wilt overbrengen moet compact, helder en leesbaar zijn. In goed Nederlands uiteraard.
Als uw website vol zit met taal- en stijlfouten, dan ziet dat er onverzorgd en minder professioneel uit. In een tijd dat de meeste mensen binnen een seconde een site wegklikken, moet u de aandacht van uw bezoekers vasthouden. Er mag niets op uw site staan dat verstorend werkt of de aandacht afleidt.
Taalgebruik op uw site is daarom erg belangrijk. Als dat gebruik slecht en slordig is, dan komt dat amateuristisch over. Grote kans dat dát nou net niet uw bedoeling is.
Laat daarom Van der Meer Taaldiensten uw websitetekst redigeren, zodat uw site er op dat vlak professioneel uit ziet. Ik kijk overigens alleen naar de tekst. U blijft zelf verantwoordelijk voor de lay-out en opmaak van uw webpagina’s en voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).