REDIGEREN
MENUKAART  
M
nederlandsevlag-25-x-25
nederlandsevlag-25-x-25

Is er iets leuker dan uit eten gaan? Met z’n tweeën of met vrienden in een goed restaurant? Aan uw tafel, bladerend door uw menukaart en wachtend op wat komen gaat?
Culinaire liefhebbers eten daar waar heerlijk wordt gekookt, waar goede wijn wordt geschonken en waar het genieten al begint bij een prettig leesbare menukaart. Bij dat laatste gaat het helaas nog wel eens mis.
Taalmissers op een menukaart komen vaker voor dan u denkt. Ze stralen onbedoeld onkunde uit, of erger nog, desinteresse of ‘geen passie hebben voor het vak’. Een menukaart vol fouten roept onwillekeurig meer vraagtekens op dan dat het de eetlust opwekt.
De menukaart zonder taal- en stijlfouten is letterlijk het visitekaartje van uw restaurant. Uw kaart is niet alleen een opsomming van gerechten en dranken, maar draagt ook bij aan de sfeer. De manier waarop en de zorgvuldigheid waarmee u uw gerechten beschrijft, bepalen ook hoe uw gasten uw restaurant zullen ervaren. Als die kaart dus in alle opzichten klopt, dan is de eerste indruk die ze krijgen meteen een uitstekende.
Staat u in alles voor uw restaurant én voor uw vakmanschap en wilt u uw menukaart op taal- en stijlfouten laten redigeren, dan doe ik dat voor u. Eenmalig of elk seizoen.